woensdag 27 oktober 2010

147 - Geknipt

Vriend S stuurt me soms muziek. Meteen een hele dvd volgebrand en jongens, jongens, wat geniet ik daarvan. Ik ben niet zo muzikaal aangelegd en het ontbreekt mij daardoor ook aan interesse om bij te houden wat er allemaal voor moois bestaat. Dankzij hem hoef ik niet altijd naar dezelfde tien artiesten te luisteren en kwamen Sam Amidon, Mumford and SonsNina Simone, Bill Calahan en nog vele anderen op mijn pad.
Bij de laatste buslading muziek had S ook aan het kleine meisje gedacht. Sunjata vinden wij allebei geweldig. "Jali, jali" roept M luid en ik ben elke keer ontroerd door "Volgens mij ben jij de geknipte vrouw voor mij".
Bedankt, lieve S!

En zo heb ik jullie gegijzeld op een associatieve omweg, want eigenlijk wilde ik het hebben over knippen. Ik ben vergeten een VOOR-foto te maken, maar als je kijkt naar dit of dit bericht dan krijg je wel een idee. Dit is in ieder geval NA.


Een ware metamorfose met grote dank aan 's werelds beste kapster en mijn lieve vriendin S. Ik voel me bijna een nieuw mens.

P.S. Een nieuwe mens die tegenwoordig dus heel hard haar best moet doen om een stukje pony/frou plat te krijgen.

18 opmerkingen:

 1. Goedemorgen, wat ben jij al lekker uitgeslapen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi....
  ik droom al jaren van zo'n bos vrolijke krullen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, ik heb net zo'n krullen! En droom al jaren van de combinatie met een platte frou. Maar ik durf niet, ik heb niet elke ochtend haardrogertijd...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. (Waarmee ik dus wil zeggen dat ik het héél geslaagd vind.)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een vrolijk gezicht met een leuk kapsel :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt wel een ander mens, en heel mooi! Staat je beeldig!
  - zei de mens die dat eigenlijk dringend eens moet doen maar daar gewoon de guts niet voor heeft -

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Iedereen: bedankt voor de complimenten. Bloos, bloos.
  @ Oontje: gewoon doen. Wat is het ergste dat er kan gebeuren? Het groeit toch altijd terug.
  @ Riet: Haardrogertijd? 's Ochtends? Nee natuurlijk niet. Dankzij vriendin S ben ik nu uitgerust met een stijltang en een klein potje ontkruller. Na het douchen een piepklein beetje van het spul op mijn frou, vijf minuten stijltangen et voila! En ik hoef het niet elke dag te doen, want ik was mijn haar niet elke dag. Ook dat is op S' advies :-)
  Het blijft mooi stijl behalve als ik de regen loop en dan krult het gewoon weer, wat dus ook niet het einde van de wereld is - alleen wat minder 'stijl'-vol.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Steiltang! Steil haar - stijlvol.. Hehe, ik raakte even in de war

  BeantwoordenVerwijderen
 10. beautiful! heerlijk voelt dat, niewaar?! heb 't zelf ook aangedurfd anderhalf jaar geleden, bij een heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel dure kapper in londen (die van trinny & susannah), vervolgens een goedkopere (ook duur, maar niet achterlijk enzo) die mij niet gelooft als ik zeg van '5cm eraf alstublieft' dus nu is het weer lang (ik ben diep in mijn hart toch een lafbek). maar jij inspireert me weer tot een strenge toespraak voor de dame!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een hip haar!
  En wat een mooie omweg.

  BeantwoordenVerwijderen