zondag 26 juni 2011

247 - Bosbessenweekend


Wij brachten het weekend door met lieve vrienden in een wonderbaarlijk mooi huis. Een huis uit hedendaagse sprookjes. Midden in een bos vol oude sprookjes. Omringd door bosbessenstruiken waar de prins des huizes zich uren geduldig over gebogen heeft.


Met zijn oogst bakten we bosbessenmuffins en bosbessentaart. Het leek wel herfst. Een geurende oven, thee met honing, dekens over onze koude voeten en breien op de bank.


Gelukkig kwam de zon een dag later wel opdagen en konden we overstappen op de bosbessensmoothies en de hangmat in de tuin.
We spent a lovely fairytale weekend with our friends in their beautiful house - surrounded by blueberry bushes. We baked and knitted, felt pretty much like autumn until the sun appeared and the prince of the house climbed into a hammock with my little princess.

9 opmerkingen:

 1. WAUW!! Bofferds!
  Hier doen we het met het AH vriezeraftreksel.. krijg je iig ook blauwe tongen van ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach, hoe knus ziet dat er allemaal uit! Het was fijn vrouw, en uiteraard heb je toestemming om de fotootjes te plaatsen. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bosbesblauwe lippen, bosbessen muffins, bosbessentaart en een heel vrolijk klein meisje in de hangmat, wat een geweldig leuk weekend!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooooh... dat was een heerlijk weekend zo te zien! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jullie plezier spat zo van de foto's, leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, waar kan ik mij inschrijven voor een blauwe tong (who needs blauw bloed, wanneer je een blauwe tong kunt krijgen).

  Klinkt als een superweekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooh, genoteerd in mijn hoofd! Af en toe ga ik voor een Panos-zonde en dan kies ik steeds een Blueberry-muffin, niet meer nodig. Misschien. Binnenkort. (Eerst nog voor een deftige oven gaan.)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. OOk heel erg blauwebessenfan!!!
  Zalige foto's trouwens :0)

  BeantwoordenVerwijderen