maandag 6 juni 2011

236 - Parijs

C'était fantastique.
En niet in het minst door al jullie tips. We hebben niet alles uit kunnen proberen, maar iedereen heeft haar knoopje dubbel en dik verdiend. Mail me je adres en een kleine dappere knoop reist naar je toe.


De komende dagen volgen nog wat indrukken in woord, beeld en link. Om je alvast te doen verlangen naar jouw volgende keer in de hoofdstad van la douce France.

8 opmerkingen:

 1. Verdorie, ik leverde geen tips want mijn enige bezoek aan Parijs dateert van het 4e middelbaar en toen had ik meer oog voor de blonde jongeling naast mij in de bus, dan voor de stad. Die gast kost me nu een prachtig knoopje! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Riet: Haha, is er sprake van een lichte knoopjesverslaving of wil je die prachtige kast nu gewoon met kleine schatten vullen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 't Is dat ze zo schattig zijn hè? Verdorie, iedereen toont mooie knoopjes, en als ik reageer zegt iedereen: jamaar jij hebt er al genoeg. Ik had duidelijk niet zo mogen opscheppen! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh.. die hartjes.... (hinterdehint ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En nou lees ik mijn reactie met reistips nog even terug en zie dat ik me had onthouden van het wedstrijdelement. Naja, what was I thinking?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben vooral benieuwd naar jouw verhalen, waar jij allemaal bent geweest. Want mijn laatste bezoek aan Parijs was in 2006 samen met mijn lief, dus het wordt wel weer tijd om dat weer te herhalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I can't read what you've written...but those buttons are so cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. tof !!!
  Ben je gaan eten in het restaurant dat ik aanraadde ?
  En vond je het lekker ?

  BeantwoordenVerwijderen