vrijdag 2 juli 2010

76 - Bezige bij

"Look at a day when you are supremely satisfied at the end. It's not a day when you lounge around doing nothing; it's when you've had everything to do and you've done it." (Margaret Thatcher)

Gekookt voor drie dagen, boodschappen gedaan en de koelkast gevuld, alle wasgoed van de vakantie gewassen, gedroogd, gevouwen en opgeborgen*, dagboek geschreven, opgeruimd, naar de sportschool geweest, met M gegeten en gespeeld, mijn eerste ritszakje gemaakt, de nodige smsjes verstuurd, M's speelgoed opgeruimd, Coupling gekeken en ten slotte moe maar voldaan in bed gestort.


*U leest het goed. Ik strijk niet. Ik weiger.

P.S. Ik vond dit een toepasselijk citaat. En ik betrek het op mijn huishoudelijke en andere activiteiten. Verder heb ik niets met mevrouw Thatcher en haar ideeëngoed. Dat dat duidelijk moge zijn..

4 opmerkingen:

 1. Haha, hier ook een strijkweigeraar ;o)
  Maarre... was het gisteren niet veel te warm voor zo'n drukke dag?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Blij om te lezen dat ik niet de enige ben met een zééér weigerachtige huiding tegenover strijken! De meeste dingen kan je toch ook zo aandoen? Ne keer goed trekken aan een t-shirt, en de plooien zijn eruit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Annemiek: De warmte heb ik genegeerd.
  @Poes P: Inderdaad. En als je het kledingstuk aantrekt, komen er toch meteen weer kreuken in, dus wat heeft het voor zin?!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben gezegend met een man die me verbiedt om te strijken ;-D omdat ik anders zijn overhemden verkl**t...
  En in ruil strijkt hij ook voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen