maandag 10 mei 2010

56 - At the zoo


"Something tells me
It's all happening at the zoo.
I do believe it,
I do believe it's true."


Gisteren vierden we moederdag (in het kwadraat) in de zoo van Rotterdam. Oma Marre wilde er al heel lang een keer heen en M en ik zijn sinds een paar weken fan van Blijdorp (en sinds gisteren ook abonnementhouder).Ook binnen in huis zijn er hier en daar dieren opgedoken. Dat gebeurde zo: ik schilderde en schilderde √©n schilderde, vond het groen niet mooi en herbegon met geel. Zeven lagen kostte dat, maar het resultaat was mooi. En het werd nog mooier dankzij een oude rol behangpapier van meter K's zolder. 

'Kim de hert' hangt nu tegen een vrolijke achtergrond en begroet ons wanneer we thuiskomen. Deze naadloze overgang van schilderen naar behangen kreeg vervolgens nog een staartje.
Een wipstaartje.


En een pluimenstaartje.
Ook meer dieren in je huis?
Bij Praxis kan je gratis behangstaaltjes uitzoeken (of je gaat een kijkje nemen op je oma's zolder). Ik vond het konijn hier en het vogeltje daar. Daarna is het een kwestie van knippen, behangsmurrie mengen en een leuke plek uitzoeken.
Een andere optie is je alsnog aan te melden voor mijn (tot op heden weinig succesvolle) geef-het-door-actie. Dan krijg je vrolijke behangdieren en ander leuks zomaar in de bus.
P.S. Oma Marre kreeg een schort voor moederdag. Ze houdt van bloemschikken, vandaar de gieter. 5 opmerkingen:

 1. O, echt superleuk, hoe je je muren hebt gedaan!
  Echt goed gevonden, met die behang-diertjes :).
  Ik overweeg een na-apen :).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beautiful blog. Have a nice day Radka.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Janina: na-apen mag natuurlijk. Stuur maar een foto als je het geprobeerd hebt.
  @Radka: Thank you. Can you read Dutch? Welcome anyway!

  BeantwoordenVerwijderen