woensdag 5 mei 2010

53 - Geef het door

Ik vond vandaag zomaar een cadeautje in de brievenbus. Ik had namelijk het geluk door Mijmij uitgekozen te worden voor een pif (pay it forward). En kijk wat een leuke spulletjes ik kreeg. Bedankt, L.

Onmiddellijk voel ik de noodzaak voor een Nederlandstalige herbenaming, want bij Pay It Forward moet ik denken aan de grote puppy-ogen van Haley Joel Osment en de tranen met tuiten die ik huilde. Letterlijk een 'tearjerker'.
 


Mijn beurt nu dus. Of beter jullie beurt. En aangezien ik niet zoveel volgers heb, maakt wie dit leest een grote kans. Drie gegadigden mogen zich opwerpen, maar ze moeten bereid zijn om zelf ook drie andere mensen een cadeautje te sturen of te geven. Janina, iets voor jou nu de eindstreep van de thesis in zicht is? Of misschien iets voor adoptiemoeder E, die toch altijd aan het knutselen is en mensen blij maakt met mooie kaartjes in nog mooiere enveloppen?

Verder in de categorie niet onbelangrijke nieuwtjes: vanavond ga ik schilderen. Er moet dringend meer kleur komen in ons appartement. Ik koos turkoois (Salon van Flexa) en groen (Blaadje van Histor). Gewaagde keuze vind ik nu zelf en ik ben een beetje zenuwachtig voor het resultaat. Wordt vervolgd.

12 opmerkingen:

 1. P.S. Je hoeft geen volger te zijn om mee te doen natuurlijk. Hopsa, allemaal aan het ghd'en!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Liesbet!
  Ik vind dat wel de max, zo een "geef het door"ke, maar ik heb nog eentje bovenop mijn to do lijst staan, dus eentje is al genoeg, lijkt me...
  Dat ik maar eerst dat eens gauw tot een goed eind breng.

  Toch merci om zo aan mij te denken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. of 'voorwaartse betalingen' ook retroactief werken? benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beste lezers, deze actie kan nog altijd verdergezet worden, dus meld je vooral aan om mee te doen als je zin hebt..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik werp me graag op ;-) (helemaal verliefd op die behangdiertjes!) En ik ga snel eens bedenken wat ik op mijn beurt als GHD kan inzetten, áls ik win natuurlijk...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Roos: Natuurlijk kan je meedoen. Ik ben blij dat er eindelijk iemand intekent :-). Stuur je je (post)adres naar liesbet punt vannyvel apestaart gmail punt com? En dan beginnen we eraan!!! Ben benieuwd waar jouw cadeautjes dan op hun beurt terechtkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Liesbet,

  Wel een beetje gek want ik lees pas voor het eerst je blog, maarre...ik wil wel mee piffen. Leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Annette: Leuk! Zo kom ik stilaan toch aan mijn drie doorgevers. Stuur je je adres naar liesbet punt vannyvel apestaart gmail punt com?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zullen wij piffen, moet nog wel even kijken hoe het precies werkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Et voila, de laatste plek gevuld door Daan. Ik hoop dat de lijnen doorlopen en via Roos, Annette en Daan nog veel andere mensen blij worden met hun verrassing..

  BeantwoordenVerwijderen