donderdag 21 november 2013

Give away/win vrolijkheid in sokvorm

Dit is een reclameblogje, maar dan wel eentje vanuit het hart.


De herfst kruipt onder mijn huid. Ik heb koude vingers en tenen. Mijn humeur zakt samen met de temperatuur en ik droom elke nacht van open haarden. De winterblues gluren om de hoek, maar voorlopig spreken we van een regelrechte herfstdip.


Kleur en vrolijkheid opzoeken, biedt tijdelijk soelaas. Dat lukt keer op keer in mijn lievelingswinkel in Den Haag - Wwen in de Prinsestraat. Mijn favoriete merken (King Louie, Who's that girl, Skunk Funk, Fly London, Blutsschwester) hangen er elk seizoen in de rekken en ik denk dat er weinig dagen voorbij gaan waarop ik niets draag van bij Wwen. Ze hebben er dan ook alles: jassen, jurken, rokjes, shirtjes, maillots/nylonkousen, schoenen, handtassen, juwelen en leuke kleine cadeautjes.


Fijn voor jou, hoor ik je denken, maar wat heb ik daaraan in het verre Zoeterwoude, Schellemelle  of Merelbeke? Wel, wij kennen mevrouw Wwen en mevrouw Wwen geeft een paar vrolijke sokken weg en een leuk etuitje. Die komen met de hulp van de vriendelijke postbodes alom helemaal naar u in het verre Vulzelfmaarin.


Hoe het werkt?
- je 'Liket' Wwens facebookpagina of je geeft je op voor de nieuwsbrief;
- als je reclame maakt op je eigen blog of Facebookpagina maak je dubbel kans om te winnen;
- laat een reactie achter hieronder waarin je aangeeft of je een paar sokken of een etui wil winnen;
- meedoen kan tot de verjaardag van de Goedheiligman, op 6 december worden er twee winnaars getrokken.

26 opmerkingen:

 1. Voilà, al gebeurd! En zo'n nieuw paar sokken, dat zou echt van pas kunnen komen. De mijne beginnen dit jaar aan hun laatste seizoen, vrees ik, want mijn dikke teen komt er al doorheen. Tijd voor nieuwe dus :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb met net geabonneerd op de nieuwsbrief. Zo'n leuk paar sokken mag het verre Eke komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh, tof! Ik ga voor de sokken :) de vosjes zag ik al in de winkel liggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh mijn wintertenen zouden die sokken wel leuk vinden, dus ik ga voor de sokken :) en ga ook even linken op mijn blog.
  groetjes
  Miss Mustache

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben gek op vrolijke sokken, hoe fouter hoe beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tralala, ik waag ook een kansje! Ik ga voor de sokken, altijd fijn om vrolijke voetjes te hebben! Fijne Sinterklaas alvast! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb hem ook op mijn blog gezet dus ik waag graag een 2e kansje. Leuke winkel trouwens, hebben ze ook Halsoverkop?? dat is mijn favoriete jurkjes merkje (van een vriendin)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, hoor, ook halsoverkop. Er hangt er nu nog eentje, vertelde de winkeleigenaar, maar in de lente komt er weer een heel nieuwe collectie

   Verwijderen
 8. Ik doe graag mee met de give-away! Ik zou super-blij zijn met de sokken :-) Ik heb me net aangemeld om de nieuwsbrief te ontvangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ook hier iemand die voor de sokken gaat. Kom maar op met de kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb de facebookpagina geliked! En ben echt een super grote fan van de sokken!!! :) Zo absoluut iets voor mij! mijn e-mailadres: leenphilips@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb al een paar vrolijke vossensokken, maar die moeten helaas af en toe de was in, dus ik wil wel een extra paar sokken winnen...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh met die koude wil ik ook wel voor zo'n mooie sokken gaan!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die sokken staan al een eeuwigheid op mijn verlanglijstje, alleen lijken de familieleden dat niet echt op te merken :-) Ik likete op Facebook en deelde op mijn blog. Nu nog hopen dat die sokken tot in Leuven willen komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mijn sokkenlade bestaat momenteel alleen uit grijze en zwarte exemplaren..:( dus kom maar af met dat kleur!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. ohhh i love vrolijke kousen!! Ik waag dan ook graag mijn kans!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. ZO'N leuke winkel!! Ben er al jaren niet meer geweest, maar zal er zeker weer heengaan als ik weer eens in DH ben. Té coole sokken! Hebbûh! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik zie dat iedereen voor de sokken gaat, maar ik kan eerlijk gezegd ook niet anders dan ze geweldig vinden. 't Is misschien een beetje een cliché-kerstkadootje, zo'n paar sokken, maar ik vind dat toch plezant om te krijgen (en zeker zo'n kleurrijke) :) PS: ik deel ook nog eens op mijne FB

  BeantwoordenVerwijderen
 20. O, wat een geweldige sokken. Daar waag ik graag een kansje voor!

  BeantwoordenVerwijderen