donderdag 17 januari 2013

Welkom in de wereld, Julien


Er werd een nieuw mensje geboren en wij wensen hem een  prachtige reis door het leven..

DIY

Kaart: Teken golven op de achterkant van origami- of ander vrolijk gekleurd papier. Voorzichtig uitknippen en op een blanco kaart kleven. Ik kleefde twee verschillende lagen over elkaar.
Maak een stempel van een bootje (of mail me als je er een wil zonder zelf de gutsen boven te halen), teken een lijntje boven het bootje en kleef er een driehoekje masking tape bij.

Slinger: Vouw bootjes, rijg ze met een naald op een touwtje, stop er strijkparels tussen zodat ze blijven hangen waar je ze wil en rijg er af en toe een gekleurde kraal tussen..Ik word blij en rustig van papiertjes uitzoeken en knippen. Jij ook?
5 opmerkingen:

 1. Dat tape vlaggetje maakt hem helegans af. En ik word blij als jij welgekozen papiertjes zit uit te knippen aan mijn keukentafel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wilde dat ik daar rustig van werd, maar de creatieve genen in onze familie zijn precies naar mijn zus gegaan. Heel mooi wel :)
  Ik compenseer mijn gebrek aan creatieve knutseltoestanden door hele mooie brieven te schrijven. En stempels op mijn envelop te ploffen, dat kan ik heel moeilijk om zeep helpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, ik ook! En vrolijk als het resultaat geslaagd is. Zo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen