zaterdag 18 december 2010

173 - 1 x Bas

Jaja, we zitten hier niet stil. Nog een paar dagen te gaan voor alle kerstknutsels afgewerkt moeten zijn..


DIY info: Ik koop basic t-shirts bij Hema en Goodmoodkid. Flockfolie/strijkvelours kocht ik bij Vermiljoen. Miestaflet heeft eens uitvoerig en keurig uitgelegd hoe je dat doet met die flockfolie. Voor je eraan begint, moet je de t-shirts of andere kledingstukken wel wassen.

14 opmerkingen:

 1. Hoe zalig die zelfgemaakte cadeautjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Is dat zo, dat je moet voorwassen? Ik heb dat nog nooit gedaan en tot nu toe nog geen problemen. Zegt Vermiljoen dat?
  Je t-shirt is wel goed gelukt, zeg! En Bas is een wondermooie naam. Ik heb daar lang voor gelobbyd bij het Lief, maar hij was onvermurwbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook deze is weer heel mooi en stoer geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah, die Goodmoodkid, die kende ik nog niet: leuk! Niet zo'n hippe winkel, maar als je ooit effen rompertjes zoekt in felle kleuren kan je die ook hier vinden: http://www.baby-walz.be/dmc_mb3_search_pi1.filter.Kategorien.0/Babymode/dmc_mb3_search_pi1.filter.Kategorien.1/Basics/dmc_mb3_search_pi1.num/10000/dmc_mb3_search_pi1.page/1/dmc_mb3_search_pi1.searchstring/body/product/1665002/L/3/Body.a930.0.html
  Behoorlijk goedkoop en goeie kwaliteit.

  Leuk shirt trouwens, die kleuren gaan erg goed samen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. zo goe gelukt!...nog een tip voor T-shirts, Wibra, vaak van dikkere katoen én met zo een leuk retro boordje aan de mouwkes én hals, maar ge moet chance hebben met de kleurtjes die je er vindt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk! En grappig, ik heb gisteren ook staan flocken van jewelte, waaronder één traktor t-shirt :) Foto's komen, na de verhuis...
  Ps: hou je bus maar in de gaten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi gedaan en Bas was mijn naam voor Nils. Maar de man des huizes trok aan het langste eind!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Oontje en Mamasha: Bas was duidelijk populair. Ik vind het zelf ook wel een mooie naam. En ja, Oontje, ik heb ergens gelezen dat je vooraf de shirts moet wassen. Ik weet niet of het absoluut nodig is, maar bon..
  @ Marleineke en Riet: bedankt voor de tips..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi T-shirt is het geworden. Ik kijk volgende week ook eens in de Wibra, heb de hema-kleurtjes wel gehad.

  BeantwoordenVerwijderen