zondag 24 oktober 2010

144 - Het warme blogbad

Ik had niet kunnen voorspellen dat het zo zou lopen. Geen ervaring, eigenlijk ook niet veel verwachtingen. Bijna een jaar geleden begonnen met stukjes schrijven. Om het schrijven, om de dagelijkse blijdschap..
Ik had niet kunnen bedenken dat ik amper een jaar later brieven zou schrijven naar medebloggers, elke maand verrassingen zou vinden in de brievenbus en zelfs een 'blind date' zou overhouden aan de 'schrijverij'.

De 'blind date' was met haar en het werden een paar gemoedelijke uren in een fijn cafe in Amsterdam. Met thee, en wijn en lekkere nachos. En veel verhalen.

De verrassing kwam van haar. Ze leest erg aandachtig blijkbaar en verhoorde in een ruk verschillende van mijn gebeden: een nieuw bedvriendje (hij heet Putidepomme en is enorm schattig), leestips en een brief kreeg ik in de bus.


En dan viel ik ook nog voor de allereerste keer in de prijzen bij een weggeefactie. Een heel mooie print werd mijn deel. Wil jij er ook een? Kijk in haar Etsyshop.


Kortom, het bloggen kleurt mijn herfst. En dat is nodig wanneer het buiten weer eens pijpen regent.


P.S. Welkom aan de nieuwe volgers. Jullie zorgen voor een extra leuke dimensie aan het bloggen. Volgende maand wordt hier weer eens iets weggegeven naar aanleiding van een jaar bloggen. Zegge het voort..

6 opmerkingen:

 1. Lekker hè, dat blogbad! Maak ik als blind dater ook eindelijk weer eens mijn VIP-volger status waar met comment nr. 1 ;-)
  Het is van dat weer dat de wijn naar meer smaakt..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik herken je stukje helemaal. Ook ik blog volgende maand een jaar en had nooit gedacht dat het me zulke leuke contacten zou brengen. Lang Leve Blogland!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben ook nog maar een paar maanden bezig, maar geniet erg van de berichtjes en alles wat mee het blogbad vult :)
  Is Puti een beetje flink zo 's nachts?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Roos: hier in DH eens afspreken?
  @ Annemiek: Yup, yup.
  @ Tonbouton: Hij is heel braaf en nu is er een envelop onderweg naar jou..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dat is het echt wel, deze post bewijst het maar weer, dank :) !

  BeantwoordenVerwijderen