dinsdag 14 september 2010

117 - Babyboem/babyboom

De kindjes vallen hier als appels uit de bomen. En ik ben het eens met haar wanneer ze zegt dat elke nieuwe aardbewoner een deel van je zelfmaaktijd verdient, althans toch diegenen waar je de ouders van kent.
Dus versierde ik de afgelopen tijd t-shirts voor alle nieuwe kleintjes. Welkom in de wereld Jonna, Vince, Senn, Nand en Stan!


Elena was er al wat langer en kreeg nu ook eindelijk een shirt.


En dan was er nog R met wiens papa ik een ruildeal heb gesloten. R ging naar de 'grote school' met stoere dinoshirts.


En ik krijg .. Een logo! Er wordt nog gekozen, beraadslaagd en aangepast, maar oooohhh! Een eigen logo. Blij, blij, blij.

Een P.S. voor de mensen die zelf aan de slag willen: De t-shirts zijn basics van Hema en van Goodmoodkid. Flockfolie/strijkvelours kocht ik bij Vermiljoen. De olifanten, appel en paddenstoel tekende ik zelf. Indien gewenst zet ik ze op scribd. Het nijlpaard bevolkt een Ikea-stof. De dinosaurussen vind je hier. En Miestaflet heeft eens uitvoerig en keurig uitgelegd hoe je dat doet met die flockfolie. Voor je eraan begint, moet je de t-shirts of andere kledingstukken wel wassen.

7 opmerkingen:

 1. Moet dat, dat vooraf wassen? Ik heb dat namelijk nog nooit gedaan en dat werkt ook perfect. Tot nu toe toch.
  Die dino's zijn wel fijn. Helaas geen zonen die into dino's zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Lotsie: begin er maar aan, met je kleintje op komst
  @ Oontje: ik heb het gevoel dat de figuren sneller loslaten als het niet gewassen is. Ik heb hier ook nog een geweldig cool traktortje. Is dat iets voor je zonen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, hoor ik daar traktortje??
  Wat een lieve kadootjes heb je gemaakt: de ontvangers zullen er vast superblij mee zijn! Zoveel leuker dan iets kant-en-klaars ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kadootjes. Ik val voor het nijlpaardje!

  BeantwoordenVerwijderen