donderdag 11 maart 2010

39 - Adoptie

Ik heb me gisteren laten adopteren. Niet dat ik niet zelf een geweldige moeder heb, en een lieve ex-schoonmoeder in Denderleeuw, maar toch had ik er nog eentje nodig. Eentje die ervaring heeft met handwerken. Dat ze ook de beste 1 aprilgrappen verzint en lieve kaartjes schrijft wanneer je je niet lekker voelt, is mooi meegenomen.
Vanaf heden heb ik dus een breimoeder en neem ik mijn breivragen en breiwerk mee naar kantoor. Daar brengt mijn breimoeder namelijk het gros van haar tijd door. Ze schijnt ook nog een huis te hebben in Utrecht en een man, maar die laatste krijgt vast niet zoveel aandacht als ik en de andere collega's.
Ik kreeg meteen een site doorgestuurd met honderden gratis patronen en tutorials. Ik ben zoet voor de komende tien jaar.

3 opmerkingen:

 1. In ieder geval iemand die geen foto op het internet wil en met bovenstaande omschrijving behoorlijk anoniem blijft, niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo tof jong!! Ik wou dat ik een naai-oma had!

  Ik volg je nog hoor, maar na de naamsverandering zit je niet meer in mijn reader, alhoewel ik dus wel nog volger ben. Raar, ik snap er niets van. Nu, ik kom af en toe piepen hoor.

  En ik moet je teleurstellen...geen boekentips meer. Een mens moet keuzes maken...'t is naaien of lezen. Het laatste boek waar ik tijdens de vorige zomervakantie (dan heb ik wel tijd om te lezen) aan begonnen was, ligt nog steeds op mijn nachtkastje. Ik zal opnieuw moeten beginnen...weet begot niet meer hoe het in mekaar zit. Hopelijk lukt het me in de paasvakantie.
  Maar voor we deze zomer 3 weken gaan kamperen kom ik zeker hier wat inspiratie op doen!

  BeantwoordenVerwijderen